De praktijk is open. Wij hebben veel maatregelen getroffen om veilig te kunnen blijven werken. Lees hier meer
The practice is open. We have taken many precautions in order to be able to safely help you and your pet. Read more.

Praktijkinformatie

Over De Dierendokter Den Haag

Over ons

De Dierendokter is een volledig uitgeruste dierenkliniek. Om uw huisdier zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en wachttijden voor u zo kort mogelijk te maken, werken wij in beginsel op afspraak. Door een flexibele instelling proberen wij u daarin zoveel mogelijk tegemoet te komen. Een standaard consult duurt circa 15 minuten.

Indien noodzakelijk kan, in goed overleg met u, worden besloten tot het doen van nadere diagnostiek.

Voor het stellen van de juiste diagnose beschikken wij over:

 • Digitale röntgenapparatuur
 • Dentale röntgenapparatuur
 • Rigide endoscopie
 • Een laboratorium voor:
  - Bloedanalyse
  - Urine-analyse
  - Microscopie

Behandeling

Voor de behandeling van uw huisdier beschikken wij verder over:

 • Een volledig uitgeruste operatiekamer, incl. apparatuur voor laparoscopie
 • Een volledig uitgeruste tandheelkundige ruimte
 • Een reguliere opname-ruimte met mogelijkheden voor intensive care
 • Een eigen apotheek

Specialistische zorg

Om uw huisdier in alle gevallen kwalitatief het hoogste niveau van zorg te kunnen bieden, kan het nodig zijn om specialistische zorg in te roepen. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u maar ook met de specialist. Dit om een vlotte en prettige gang van zaken te waarborgen.

Geschiedenis

Dierendokter Den Haag heeft een rijke geschiedenis. Opgezet in 1946 is de praktijk inmiddels een begrip in Den Haag. In de tussentijd zijn er diverse  wisselingen van de wacht geweest en in 2008 nam Jelke Jan Smit het roer over. Hoewel we dus al geruime tijd bestaan heeft de kliniek allesbehalve stilgestaan. Begin 2017 zijn we in de Javastraat verhuisd naar onze geheel vernieuwde dierenkliniek aan de Javastraat 67. Op een steenworp afstand van de oude praktijk is nu een moderne dierenkliniek ingericht. In een prettige professionele omgeving behandelen we uw huisdier op basis van de nieuwste inzichten en technieken. 

Beste Client,

De praktijk is gewoon geopend. Wij hebben veel maatregelen getroffen om veilig te kunnen blijven werken. Wij houden ons aan de RIVM richtlijnen. Wij verzoeken u om met maximaal 1 begeleider van uw huisdier te komen en het dragen van een mondkapje in de praktijk is verplicht. Wanneer u klachten heeft stuurt u dan iemand anders met uw dier. Indien u niet kan of wil komen maar wel behoefte heeft aan veterinaire zorg, dan kunt u ook een afspraak maken voor een videoconsult.

Dear Client,

The practice is open. We have taken many precautions in order to be able to safely help you and your pet. We kindly request you to come with only one person and it is mandatory to wear a face mask in the practice. If you have symptoms of Covid, please stay home and send someone else with your pet.

Met vriendelijke groet, kind regards,

Team Dierendokter Den Haag